Informació legal de guinardo.org i condicions d’ús

Avís

L’accés i la navegació per guinardo.org implica que la persona usuària accepta les polítiques de privacitat i les condicions d’ús. En cas de no acceptar-les, no hauríeu d’accedir ni navegar per guinardo.org.

Informació legal

El domini guinardo.org és de propietat anònima i en fa ús l’Assemblea Social Guinardó-Can Baró, així com altres col·lectius del barri del Guinardó que l’assemblea convida. Si desitgeu més informació, contacteu a guinardo@riseup.net.

Drets d’autoria

Aquesta web i tots els seus continguts (textos, documents, vídeos, fotografies, disseny), llevat que s’expressi el contrari, són fruit del treball col·lectiu de les persones que participen i/o col·laboren amb l’Assemblea Social Guinardó-Can Baró, que n’ostenten l’autoria. Són per tant un bé comú i estan subjectes a llicència Creative Commons.

En podeu fer el què vulgueu (copiar, modificar, compartir…) sempre que en citeu l’autoria i no en feu cap ús lucratiu ni partidista. Qualsevol vulneració de la llicència, així com les peticions de vulneració o dubtes en l’aplicació de la llicència, han de ser tractades en assemblea.

Privacitat

La pàgina guinardo.org no guarda cap fitxer amb dades de caràcter privat.

Cookies

La pàgina guinardo.org empra cookies només per finalitats tècniques. En cap cas es fan servir per espiar, recol·lectar informació personal, ni es passa informació a tercers.

Condicions d’ús

A banda de l’accés i navegació, sobre el què no hi ha cap condició, la persones usuària pot deixar comentaris. Els comentaris no són publicats automàticament, passen per una validació. En cap cas s’acceptaran comentaris amb contingut denigratori a cap col·lectiu o que promoguin l’odi o la violència, ni enllaços que duguin a aquest tipus de contingut.