Veïnes: ens estan fent fora dels barris!

Assemblea informativa: coneix els plans turístics de l’ajuntament

El turisme a Barcelona ha tornat a batre un rècord. Aquest 2019 amb 11,9 milions de persones. Coneixem de sobres terribles les conseqüències de la massificació turística: especulació i increment del preu dels lloguers, privatització de l’espai públic, canvi del teixit comercial i mort del petit comerç, etc.

Malgrat els canvis de govern (2015 amb BeC; 2018 BeC +PSC) els actuals ajuntaments segueixen promovent el turisme. Tot i les declaracions contràries i unes intencions mai acomplertes, el consitori manté la política anterior. Una ciutat per turistes i congressistes en comptes del veïnat que vivim els 365 dies de l’any. Una ciutat al servei dels lobbys turístics i dels especuladors inmobiliaris. La gentrificació s’extén del centre als barris més perifèrics.

És per això que amb motiu de la reunió mensual de l’ABDT, l’Assemblea de Baris pel Decreixmenet Turístic (abans ABTS), que aquest març té lloc al Guinardó, us convidem a venir al Centre Cívic del Guinardó. Farem una reunió informativa sobre els plans de promoció del corredor verd Ciutadella-Collserola. Anoteu: 2 de març a les 18h!

Veïnes: ens estan fent fora dels barris!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.