Amiant al Guinardó (2 anys després)

Jubilats de Macosa-Alstom denuncien la presència d’amiant al Turó de la Rovira i Parc del Guinardó

Dos anys després que els jubilats van avisar a l’ajuntament la presència d’amiant és inqüestionable. L’uralita de les antigues barraques al Turó de la Rovira i Parc del Guinardó és un gran risc per a la salut pública.

Les accions dutes a terme per part de l’ajuntament es fan sense informar ni veïns ni la gent que utilitza l’espai. A més, l’empresa adjudicada no retira les restes d’uralita amb l’equip de protecció individual (EPI) obligatori segons la llei.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.