Guinarhort, un hort comunitari brota al barri

Aquest dissabte 12 de maig a les 12h a la Plaça Guinardó es presentarà el projecte acompanyat d’un vermut popular

hort comunitari
El projecte d’hort comunitari és obert. Participa-hi!

Veïnes i veïns del Guinardó! Al barri s’hi ha plantat una nova llavor!

Un grup de veïnes del barri, davant la manca d’espais d’ús comunitari i cansades que siguin les constructores i immobiliàries qui decideixin com han de ser els barris on vivim, ha decidit recuperar i obrir un nou espai al Guinardó per a que siguem les pròpies veïnes i veïns les que decidim com volem que siguin els barris on volem viure.

És per això, que el proper dissabte 12 de Maig, en el marc de les festes del barri, es presentarà un nou projecte obert a tothom. Només heu de ser ben puntuals a les 12h a la Plaça del Guinardó!

El projecte està completament obert i per definir, les úniques idees que hi ha són les de generar un espai de trobada i de relació entre veïnes de totes les edats, en un espai lliure de violències masclistes, racistes o de qualsevol altre tipus.

En aquest espai de trobada, entre d’altres projectes, es vol fer néixer un nou hort comunitari al barri, però serà el mateix dia 12 i en endavant, que les persones que s’impliquin decidiran què volen fer i cap a on volen enfocar els diversos projectes que hi puguin néixer.

Si vols un barri alegre, viu i solidari, ens trobem al carrer! Acompanyats d’un bon vermut, conversarem i treballarem pel barri que volem. I si en tens, porta la teva eina!

Ens van voler enterrar, però no sabien que érem llavor. El dia 12 a les 12h a la Plaça del Guinardó!