Grup de Memòria Històrica i Històries del Raval

Dijous 18 de gener a les 19h presentació del nou Grup de Memòria Històrica del barri i de la col·lecció de llibres Històries del Raval a l’AVV “Joan Maragall”

memòria històrica
La memòria històrica vol instal·lar-se al barri

Una nova empenta agafa la Memòria històrica, i ho fa a l’Associació de veïns i veïnes “Joan Maragall” del Guinardó. Aquest dijous tenim el plaer de presentar-vos no un esdeveniment, sinó dos!

Per una part, l’Elsa Plaza i el Miquel Vallès ens presentaran la Col·lecció d’Històries del Raval, una obra clau per entendre la memòria història des de la crònica urbana. Les publiquen els companys de l’Assemblea del Raval i les distribueix El Lokal.

Alhora, també es donarà a conèixer el nou Grup de Memòria Històrica del Guinardó. Persones de l’Assemblea Social i de l’Associació de veïns i veïnes “Joan Maragall” del Guinardó hem cregut important donar una empenta a temes sobre la història més social i allunyats de la veritat oficial i academicista. Per tot això hem creat la vocalia de Memòria Històrica i us convidem que us apropeu i proposeu temes o accions per donar contingut a aquesta nova vocalia.

memòria històrica
Vindrà Elsa Plaza, autora de La calle olvidada.

Us esperem dijous 18 de gener, a les 19 h, al local de l’associació C/La Bisbal, 40 !

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.