Recuperem els bucs d’assaig

Signeu per una gestió pública dels bucs d’assaig del Casal Mas Guinardó

bucs d'assaig
Els bucs del Mas Guinardó no estan gestionats públicament

Els sota signants volem denunciar la manca de bucs d’assaig públics de lliure disposició pels grups i músics del barri.

La majoria de barris compten, al menys, amb un equipament municipal dotat de diversos locals equipats amb un set bàsic (amplificadors, bateria, micros, PA, etc.), de gestió pública amb professionals que n’estan a la seva cura, i que es poden llogar lliurament per hores a un preu no excessiu. Mentre tots els barris tenen un equipament d’aquest tipus, al Guinardó els músics es veuen obligats a utilitzar els bucs d’altres barris, com ara Boca Nord (Carmel), Espai Jove Garcilaso (Sagrera), La Sedeta (Eixample), Les Basses (Turó de la Peira) i un llarg etcètera

Al Mas Guinardó existeixen tres bucs d’assaig habilitats. Malgrat formar part de l’equipament públic (des de la reforma de l’equipament, l’any 2011) no estan gestionats públicament ni són de lliure disposició per la gent del barri. Només són utilitzats per part d’una associació privada.

Pensem que l’actual situació afecta el desenvolupament i creixement de la vida artístico-musical al barri i trobem urgent mesures de foment i promoció.

Demanem:

  • La gestió pública dels bucs d’assaig del Mas Guinardó de manera pública i transparent per part de la direcció del Casal (manteniment i promoció)
  • La disponibilitat immediata dels bucs per a l’ús de músics d’acord amb les seves necessitats amb els horaris habituals als altres bucs d’assaig públic. Fins les 23h, incloent caps de setmana
  • Provisió i disponibilitat d’espais per a actuacions per tal de fomentar l’escena artístico-musical al barri, oberta a tots els estils musicals.

Recollida de firmes – Recuperem els bucs d’assaig (versió .pdf)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.