Crònica de veïna de les Marxes de la Dignitat

Aquest 2017, les Marxes de la Dignitat s’han tornat a trobar a Madrid. Molta gent de WhatsApp-Image-2017-03-28-at-16.50.33Barcelona hi ha anat. Aquí, una breu crònica d’una veïna del Guinardó:

 

De nou les Marxes de la Dignitat. Algunes hem anat a Madrid, el dissabte 27 de Maig. El lema d’enguany: Pa, treball, sostre i dignitat. Les companyes que han treballat durant mesos en l’organització d’un esdeveniment tan multitudinari es mereixen tot el reconeixement.

Novament ha sigut un éxit de participació. Els punts de trobada de les diferents columnes, els van dividir en sis punts: Solidaritat, Combat, Pensions-Memòria Històrica, Unitat, Igualtat i Llibertat. La confluencia va ser en la Plaça de Neptuno. Érem una gran multitut. Encara no tenim xifres d’assistència, però de ben segur que ens sorprendran.

Jo diria que una de les coses a destacar és la il·lusió de tornar a trobar-nos. Malgrat el cansament, dibuixat en les nostres cares, per les hores passades en els diferents mitjans de transport, totes érem conscients de la importància de ser-hi.

Els mitjans de comunicació oficials han menyspreat les noticies al voltant d’aquesta crida. Estem acostumades, peró aixó no canviarà el fet de que considerem imprescindible que les nostres veus es puguin sentir, totes a una, com un clam.

Ens sobren les raons!!

Marxes Dignitat - Madrid

One comment

  1. Moltes gràcies pel reportatge, tant fotogràfic com periodístic. Per mi que aquesta vegada no vaig poder assistir-hi en viu (amb molt de pesar) i que, havent estat pendent de les notícies i registrant-ne no més el silenci informatiu (com si res estigués passant), tement en conseqüència que havia estat un fracàs de participació, al veure les imatges i llegint-te’n la descripció emocionada que ens heu facilitat…ha sigut un regal i un buf d’energia. Mercès.
    VISCA LA CLASSE TREBALLADORA!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.