Fets de Maig del 37. Xerrada dimecres 3

Fets de Maig del 37. Xerrada
Fets de Maig del 37. Xerrada

Enguany, som al 80è aniversari dels tràgics i controvertits Fets de Maig. L’Agustí Guillamón ha dedicat molts esforços en la recerca dels processos socials i polítics protagonitzats pel moviment obrer durant la república. Fruit del seu treball ha escrit diversos llibres que han tret a la llum allò que el feixisme va voler enterrar per sempre. El rescat de la història d’aquells moments decisius ens ha de servir per posar en el lloc que li pertoca la força de transformació social i revolucionària dels obrers i obreres d’aquella època i alhora analitzar el comportament de les diverses organitzacions sindicals i polítiques, sense apriorismes i sense pors.

Només amb el coneixement podrem extreure les lliçons per construir un futur de llibertat.

 

US ESPEREM:

  • DIMECRES 3 de maig, 19h al Mas Guinardó. XERRADA-DEBAT i
  • DISSABTE 6 de maig, a les 11h (Metro L4 Guinardó-Hospital de Sant Pau). PASSEJADA PEL GUINARDÓ DE LA REVOLUCIÓ DEL 36. Visitarem alguns punts notables amb Carles Sanz, historiador de EL POU i amb Kim Linares i altres persones col·laboradores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.