Governar és tenir el Poder?

2016_09_19-governar-i-tenir-el-poder_p-bisEl debat pretén desvetllar la problemàtica que genera el treball de transformació social des de les institucions i des del poder polític quan els poders del món econòmic, social i d’altres institucions (governs i cercles de pressió) es resisteixen i el combaten.

Com donar confiança a una acció decidida dels Moviments socials, de veïns i veïnes per seguir amb les reivindicacions? Per continuar construint les alternatives des de baix?

Com continuem exigint de l’acció institucional polítiques fermes i ràpides? Quins canvis cal impulsar en les mateixes estructures de poder institucional: legislació, organització interna… perquè afavoreixin la participació i la transformació social? Com ens defensem dels atacs de la reacció?

Ben segur que els desajustos entre els ritmes de l’acció política transformadora i les urgències plantejades des de les necessitats socials i des de les aspiracions dels Moviments Socials sortiran durant el debat.

Us esperem dilluns 19 de setembre al Mas Guinardó a les 19h (Pl. Salvador Riera. Metro Guinardó/H.de S.Pau)

Comptarem amb:

DANIEL PARDO de l’ABTS, Assemblea de Barris pel Turisme Sostenible

GALA PIN, activista dels moviments socials i regidora de l’Ajuntament de Barcelona

GABRIELA SERRA, activista dels moviments socials, feminista i coneguda internacionalista, diputada al Parlament de Catalunya.

… i amb totes vosaltres per a fer un debat plural i enriquidor, com sempre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.