Assemblea General per posar fil a l’agulla

Ara sí que ha tornat tothom de vacances? Sí? Doncs ja podem posar fil a l’agulla i començar a prendre decisions en Assemblea General!

Aquest proper dissabte reprendrem el debat sobre el nostre projecte a partir de l’esborrany que l’equip de redacció va elaborar i que ha anat esmenant a partir de les aportacions de l’assemblea extraordinària passada.

Aquesta assemblea sí que serà decisòria, cal començar a mullar-se!

Per altra banda, i com recordareu, a la passada extraordinària és va donar llum verda a licitar al concurs públic que ha publicat l’Ajuntament. La Comissió d’Economies Alternatives de #GuinardóVolEspais vol fer saber a tothom que la fórmula amb la qual es licitarà no és exactament la que s’havia acordat però, que donats els temps que vénen marcats i les limitacions pròpies del concurs, s’ha optat per la millor opció i caldrà ratificar o revocar la decisió el proper dissabte.

Us hi esperem a totes i a tots!

clfki5ousaqru9s

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.