Tour Financer, Marxem al Paradís

La “Plataforma per una fiscalitat justa” impulsa el proper dimarts 21 de juny un ‘tour financer’ pel Passeig de Gracia. En aquesta via de Barcelona s’hi troben moltes de les seus d’empreses i bancs que utilitzen paradisos fiscals per a eludir la seva responsabilitat fiscal, és a dir, per pagar menys impostos. Creiem important fer conscients als ciutadans d’aquest fet i denunciar públicament l’existència d’espais d’opacitat i no control com són els territoris offshore.

És per això que us convoquem a aquest tour festiu i reivindicatiu que començarà a les 18.30h als Jardinets de Gràcia i baixarà fins a Plaça Catalunya, ens aturarem davant la seu de diferents empreses per explicar les seves pràctiques d’elusió fiscal. Tot plegat amenitzat amb una batucada. T’ho perdràs?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.