Llibertat per Sidil!

El 19 de maig, el jutjat d’instrucció número 25 de Barcelona va decretar presó preventiva en contra del nostre Company Sidil Moctar a petició de la fiscalia i de la Guàrdia Urbana, representada per el despatx d’advocats Molins i Silva.

En Sidil està acusat d’agredir a un guàrdia urbà mentre es defensava de la violència policial exercida per alguns agents a la sortida del metro de la Barceloneta. Aquest atac policial no ha sigut el primer. Com han vist els nostres veïns a Gràcia, la policia aplica violència de manera sistemàtica.

Nosaltres la vivim tots els dies.

La jutgessa ha dit que existeix un greu risc de fuita de Sidil i que pot produir un estat d’alarma social. Per a nosaltres “alarma social” és dir que som part d’una màfia. “Alarma social” és dir que som un perill per aquesta societat. La jutgessa vol convertir al nostre Company Sidil en un exemple del càstig que rebran les persones pobres que no accepten la seva condició de pobre. I això és un linxament racista.

Signa per exigir la posada en llibertat de Sidil Moctar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.