Fòrum Veïnal sobre Turisme

La ciutat és per viure-hi, no per viure'n! Us convidem a participar al 1er Fòrum Veïnal sobre Turisme, coincidint amb el primer any des del naixement de l’ABTS: dues jornades de reflexió i proposta veïnals.

A la presentació (1 de juliol, tarda) intervindran dues veus amb gran coneixement sobre el turisme i la indústria turística, que donaran pas a un debat obert als assistents. A continuació, gaudirem d’un espai social informal al pati de La Fontana, il·lustrat per un muntatge audiovisual al voltant del turisme a Barcelona

Els tallers del Fòrum (2 de juliol, matí) es fonamenten en les diagnosi efectuades des dels barris de la ciutat de Barcelona, de les quals han resultat tres eixos temàtics. Aquests tallers participatius comptaran amb les aportacions de persones especialitzades en les diferents temàtiques.

Per últim, un espai de reflexió i intercanvi d’experiències sobre autoorganització (2 de juliol, tarda), permetrà analitzar les dificultats que les mobilitzacions veïnals comporten i les maneres d’afrontar-les que han experimentat altres moviments. Acabarem amb un primer retorn en forma de conclusions que continuarem treballant posteriorment.

Des de l’ABTS seguim treballant en l’organització d’aquest Fòrum i esperem donar-vos alguna sorpresa d’última hora… Estigueu atentes!

La inscripció és obligatòria però, gratuïta: és un minut. Podeu consultar tot el programa aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.