Contra la Pobresa Energètica!

cartel-mural-webJuntament amb Enginyeria Sense Fronteres (ESF) organitzem una jornada al carrer per visibilitzar i defensar els drets de la ciutadania davant la problemàtica de la pobresa energètica.

L’activitat que es desenvoluparà al barri del Besòs, al districte de Sant Martí de Barcelona, pretén d’una banda denunciar la situació que pateixen moltes famílies a Barcelona que tenen problemes per pagar l’aigua, la llum o el gas i que pateixen diàriament els abusos de les empreses subministradores i d’altra banda donar a conèixer quins drets tenim, com per exemple els que recull la llei 24/2015, i com podem lluitar per defensar-los.

L’activitat tindrà lloc el Diumenge 3 de juliol de 12 a 18h a Rambla Prim, 96 de Barcelona i consistirà en:

  • Pintada Mural pobresa energètica: a càrrec de Kamil Escruela, artista natural del barri del Besòs, que pintarà un mural de 4 x 12 metres sobre la pobresa energètica i que servirà com a plataforma de difusió i denúncia d’aquesta problemàtica en els barris barcelonins.
  • Activitat participativa consistent en pintar amb plantilles i sprays uns cubs que instal·larem al carrer, just al costat del mur ubicat a Rambla Prim, 96. La temàtica de les plantilles girarà al voltant de la pobresa energètica i l’artista que les dissenyarà i farà el taller és la Laura Castillo.
  • Paella popular per poder compartir una estona junts!

Us esperem a totes el proper diumenge 3 de Juliol!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.