Contra la ciutat de la por, construïm la solidaritat

2016_06_06 Xerrada 4F_Benitez_Parlament 3pEl proper dilluns 6 de juny a les 7 de la tarda, al Mas Guinardó, hem organitzat un acte per presentar el nou llibre editat sobre el cas 4F amb assistència d’una de les autores, Mariana Huidobro,  mare de Rodrigo Lanza.

A més l’acte s’endinsarà dins de diversos casos on s’han posat de manifest de manera molt cruel l’increment de la repressió policial i les conseqüències de les retallades a les llibertats que han suposat les lleis Corcuera (la de la patada a la porta) i la Llei  Mordassa (de J. Fernández Díaz).

Parlarem del cas dels condemnats pel setge al Parlament que estan pendents d’entrar a la presó  amb l’assistència de la Plataforma de familiars i amics per la Llibertat dels Condemnats.

També abordarem el cas de J.Andrés Benítez assassinat per la policia al barri del Raval amb la presència d’algú dels seus amics o familiars.

Per últim no ens oblidarem de manifestar la nostra solidaritat amb Andrés Bódalo del Sindicat Andalús de Traballadors (SAT) empresonat per lluitar contra les retallades i que es manté en vaga de fam per la seva llibertat.

Us esperem a tots i totes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.