Amb la Força de Totes, la seva Llibertat!

19marçEl 15 juny 2011 milers de persones indignades es van concentrar a les portes del Parc de la Ciutadella de Barcelona sota el lema “Aturem el Parlament”. Milers de persones van voler manifestar la seva disconformitat amb els pressupostos que el Parlament de Catalunya anava a aprovar. Aquesta protesta s’emmarcava en un context de greu situació econòmica i social a la qual ningú hem estat aliens.

Dies després de la manifestació, 20 d’aquells manifestants van ser detinguts i 19 van ser jutjats per l’Audiència Nacional [Sentència 7/juliol/2014] que els va absoldre dels delictes de què se’ls acusava. Més tard, el Tribunal Suprem [Sentència 18/febrer/2015] va anul·lar la sentència de l’Audiència Nacional i, sense repetir el judici, va condemnar a vuit de les dinou persones a 3 anys de presó pel simple fet d’haver-se manifestat. [Opinions al voltant de la condemna]

L’Assemblea de familiars en defensa de la llibertat de les persones condemnades pels fets del Parlament estan lluitant per aconseguir la llibertat de les vuit persones condemnades i per defensar drets de tota la societat, perquè la seva llibertat és la de tothom.

Si voleu col·laborar amb la recollida de signatures, aquí teniu el full preparat per descarregar i imprimir.

Podeu deixar les signatures que hagueu recollit a l’Espai Obert de Sants (carrer Violant d’Hongria, 71) els dimecres a partir de les 19.00h

També les podeu enviar per correu ordinari a Assemblea de Familiars, Espai Obert, C/Violant D’Hongria reina d’Aragó num 71, 1r pis. 08028 Barcelona.

Per qualsevol dubte, suggeriment, etc. mail de contacte: familiarsparlament@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.