Per un PSMAR 100% Públic!

concentracion parc salut mar El Consorci Mar Parc de Salut (Hospital del Mar) tracta de modificar els seus estatuts per donar més poder a la seva gerència i permetre encara més intromissió d’interessos privats amb diners públics.

La maniobra, realitzada amb nocturnitat i traïdoria, es passa pel folro l’informe de la Sindicatura de Comptes segons el qual es dedicaven a atorgar contractes a dit. L’ajuntament té un 40% de la decisió a les seves mans; ho permetrà? De moment, les delegades de l’ajuntament ja hi han votat a favor…

Qui no ho permetrà de cap manera són les veïnes que cada dimecres es concentren a l’hospital per informar del què està passant.

Aquest dimecres a les 11h, ens conviden a una concentració contra aquesta maniobra, per un hospital 100% públic sense activitat privada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.