La qualitat de l’aire: què respirem?

2016_05_23 Qualitat de l Airet 3a versio pEl model de desenvolupament econòmic capitalista té com a dogma posar per davant de qualsevol altra consideració l’increment dels guanys i del poder de multinacionals, grans empreses, banca i especuladors financers. A on ens porta això? A la destrucció contínua, sistemàtica  i a gran velocitat del medi ambient. La natura es continua veient com una font de recursos oberta a depredadors de tota mena.

L’aire que respirem és una part molt sensible als canvis i les conseqüències de la degradació de la seva qualitat afecten a tota la natura i també a la salut de les persones.

Per parlar d’això tindrem el dilluns 23 de maig a Josep Borràs, químic i biòleg expert en medi ambient. A Olga Margalef de la Plataforma per la Qualitat de l’Aire i a Maria Garcia de l’organització Ecologistes en Acció. Com tenim per costum les seves intervencions serviran per estimular el debat posterior entre tots els participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.