Seminari d’Economia Solidària i Drets Humans

I concloem el cicle de seminaris sobre Transformació Social al Guinardó, amb el darrer dedicat a la Economia Solidària i els Drets Humans.

Hi tractarem uns sectors emergents que han de ser claus per la transformació social del nostre barri. A més, les inquietuds detectades durant aquest procés que estem duent a terme a #GuinardóVolEspais, com l’equitat, la solidaritat… totes elles són principis i valors que regeixen aquesta nova manera d’entendre l’economia, el treball i les relacions humanes.

Vindran a xerrar amb nosaltres la Irene Escorihuela, directora de l’Observatori DESC i experta en Drets Humans, en Xavier Gallofré, del grup GEDI i cooperativista expert en Economia Solidaria, i en Xavier Rubio, del Comissionat d’ESS de l’Ajuntament i expert en polítiques públiques sobre Economia Cooperativa, Social i Solidària.

Ho farem el proper dissabte 16 d’abril a les 11h al Mas Guinardó, no hi falteu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.