Projecte Àgape

ÀGAPE i les arts de conviure i compartir saludablement. Es relaciona el concepte de salut amb la cultura de pau. La qualitat dels vincles socials així com el sentiment de pertinença a un sistema mental i emocionalment saludable, capaç de desenvolupar una cultura joiosa, saludable i sostenible.

Mitjançant el projecte ÀGAPE es pretén encetar un procés de co-creació. D’un codi ètic universal, lliure de tòpics polítics, religiosos i mediàtics per fomentar la comunicació, la confiança i la cooperació al barri del Guinardó.

L’activitat consta d’una xerrada participativa i la projecció d’un videoclip
Durada aproximada: 2 hores.

Activitat creada i conduïda per Raimón Casals (Associació COMPÀS)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.