El comú català

Presentació del llibre “El comú català. La història dels que no surten a la història”. Amb la presència del seu autor David Algarra Gascón.

El títol d’aquest llibre te una raó de ser: se centra en les persones, que son les que creen les manifestacions humanes en contraposició en l’economicisme i la veneració general del poder oligàrquic imperant en l’actualitat.

El comú és molt més que la suma dels veïns d’un lloc, és, també, l’estreta solidaritat, sorgida de la interrelació i els nombrosos vincles que va produir un col·lectiu que, al marge dels altres poders, en gran part decidia el seu propi futur.

Més informació: www.elcomu.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.