Com revertim les retallades a la Sanitat Pública?

cartell_revertir_retalls_Sanitat_pTeníem una Sanitat Pública Universal i de Qualitat. Però, amb mil argúcies i mentides, ens l’han anat retallant i privatitzant amb l’únic objectiu de mercantilitzar la nostra salut i les nostres vides.

No tota la gent ens vam quedar de braços creuats. Moltes persones vam sortir al carrer, a cridar, a exigir que no ens prenguessin allò que era nostre, allò que era de tota la població. Ara toca revertir les retallades i recuperar la Sanitat Púbica i Universal que ens pertoca… però, com?

En parlarem el proper dilluns 25 d’abril amb Marta Carrera i Roger Bernat, de l’Associació Catalana per Defensa de la Sanitat Pública, no hi falteu!

Serà com sempre a les 19h al Casal d’Entitats del Mas Guinardó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.