2on Seminari: “Coneixement del Barri”

Seminaris_2016_miniDes de #GuinardóVolEspais, ja sabem que des del veïnat volem gestionar els nostres equipaments públics, i ja tenim engegada tota una maquinària humana per anar avançant mica a mica sobre com fer-ho.

Ara podem fer una petita reflexió sobre el nostre barri i el seu passat històric més recent.

Fem-ho el proper dissabte, 12 de març a les 11h al Mas Guinardó, primera sessió Fisonomia Històrica i Urbana del Guinardó, del segon seminari Coneixement del Barri, dins del cicle de seminaris  Transformació Social al Guinardó.

Us hi esperem a totes i a tots!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.