2ª Sessió del Seminari de Gestió Comunitària

Recordeu que el proper dissabte 20 de febrer al Mas Guinardó tindrem la segona sessió del Seminari de Gestió Comunitària. Aquest cop l’objectiu és definir, en un espai de reflexió i d’aprenentatge compartit, les línies mestres del model d’espai comunitari que volem pel Guinardó.

seminari_gve_1_1

Per a fer més profitosa aquesta feina es tracta de que tothom porti propostes i arguments per a defensar-les sobre cadascun dels punts de la graella. Com a guia de la preparació de propostes i pel debat serà molt útil el buidat de la sessió anterior amb les aportacions dels companys de la MULA, 9barris, el Pou de la Figuera i la Base, que podeu trobar en el dossier d’aquesta segona sessió.

El programa d’aquesta sessió serà:

  • 10:30 – 11:00 Acollida. Hi haurà cafè pels matiners.
  • 11:00 – 11:10 Inici del Seminari – Presentació i metodologia de la sessió
  • 11:10 – 13:15 Rodes d’intervencions i conclusions de cada bloc, (uns 20-25 minuts per bloc)
  • 13:15 Finalització i properes accions (Recordem que hem de deixar la sala a les 14:00)

Salut i fins el dissabte 20 de febrer a les 10h30!