Vermut Soldari amb el Correscales

cartell_vermut_correscales La Marea Blava llança la campanya del Correscales, una cursa que ha de permetre visibilitzar les reivindicacions laborals i recollir 100.000 euros per poder tornar el deute de la caixa de resistència i construir un fons cooperatiu per a altres lluites

Per etapes, però sense descans, el Correscales recull el testimoni de la vaga protagonitzada per tècnics i tècniques de Movistar, subcontractades i autònomes abans de l'estiu amb l'objectiu de reivindicar la lluita i pressionar les empreses, pagar els deutes adquirits per sostenir la vaga i construir un fons cooperatiu per a lluites i sectors precaritzats.

Al Guinardó, ens solidaritzem amb la causa i volem convidar-vos a compartir un vermut solidari aquest proper diumenge al migdia a la Plaça del Nen de la Rutlla. Tots els diners recollits aniran a finançar la campanya.