Guinardó Vol Espais

2015-10-03 12.19.27 Què és?
Malgrat el teixit cultural i associatiu ja existent, al barri trobem la necessitat d’un espai on persones i col·lectius conflueixin i es gestionin de manera horitzontal. Un espai durador i essencialment obert i participatiu. A la ciutat tenim alguns exemples d’espais com per exemple el Casal de Barri Prosperitat, l’Ateneu Popular de Nou Barris, Can Batlló a Sants, El Pou de la Figuera i La Negreta a Ciutat Vella o l’Ateneu Harmonia de Sant Andreu entre d’altres. És per això que algunes veïnes del barri hem decidit crear una iniciativa per aconseguir un equipament cultural i popular gestionat per les mateixes persones que l’utilitzen. Com que no tenim nom, d’aquest procés obert i participatiu per fer el projecte, en diem #GuinardóVolEspais

guinardovolespais_cartellWEB_21-11-2015Qui som?

Un grup de veïnes i veïns alguns a títol individual i d’altres que formem part dels moviments associatius, cooperatius i veïnals del barri del Guinardó.

És un procés obert i participatiu?

Rotundament sí! Les trobades són assemblees obertes a tothom. Es segueix un ordre del dia, hi ha un moderador, es participa a través de torns de paraula i finalment s’exposen les conclusions. Uns dies més tard es penja l’acta al web per a què es pugui consultar. Portem 3 trobades, totes elles aquest darrer mes d’octubre.

  • Iª trobada. 3 d’octubre de 2015
    Es va fer una diagnosi de necessitats dels col·lectius i persones participants i identificació d’espais. Acta    Taula annexa
  • IIª trobada. 17 d’Octubre
  • Es va fer anàlisi de punts forts i febles dels espais identificats. Acta    Taula annexa

  • IIIª trobada. 31 d’Octubre
  • Es va fer anàlisi de continguts i criteris per a la concreció del «projecte». Acta

Quan és la propera trobada?

La propera trobada serà el proper dissabte 21 de Novembre, a les 11h, a la plaça del Mercat. Guinardenques i guinardencs, ens veiem a la plaça!