Fira d'Economia Solidària 2015

Divendres 23, dissabte 24 i diumenge 25 d’octubre
al complex fabril Fabra i Coats (Sant Adrià, 20)

La Fira d’Economia Solidària de Catalunya és un aparador de tots els productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la vida quotidiana de les persones: habitatge, alimentació, oci, coneixement, cooperativisme, comercialització justa, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, inserció laboral, emprenedoria social, energies renovables, formació i educació, etc.

Recordeu que hi seran totes les empreses cooperatives de Catalunya que treballen amb un model d’economia diametralment oposat als valors que imperen avui dia, mirant així de fer un món millor. Per descomptat i com cada any, hi trobarem les companyes de la Cooperativa Rocaguinarda i un munt d’alternatives viables més justes que el model tradicional.