Arrenca #GuinardóVolEspais…

El passat dissabte, ens vam aplegar ben bé unes quaranta persones, entre veïnes i veïns del barri, per començar a analitzar quines necessitats i mancances tenim els col·lectius que volem un barri viu. L’objectiu és clar: solucionar aquestes mancances de manera conjunta.

Iniciem així un procés de construcció on tota la gent del barri hi tenim cabuda. Us animem a que:

  • participeu a la propera trobada, que serà el proper dissabte 17 d’octubre a les 11h, novament a la Plaça del Mercat del Guinardó
  • manteniu-vos informats, consultant aquesta web on anirem penjant sistemàticament totes les convocatòries i actes de les trobades
  • subscriviu-vos, si no ho heu fet encara, a la llista de distribució per rebre la informació directament al vostre correu, enviant un missatge a guinardovolespais@riseup.net (si algú està subscrit però, no rep res, que ens enviï un missatge, potser vam apuntar malament l’adreça…)
  • expliqueu a les vostres amistats el què estem fent, i animeu-les a participar-hi també

Podeu consultar l’acta de la trobada aquí (i aquí teniu l’annex a l’acta, amb una taula on queden reflectides les mancances expressades). Si teniu alguna esmena a l’acta, o creieu que caldria afegir-hi alguna cosa, podeu enviar un missatge a guinardovolespais@riseup.net i així completarem la informació.

Moltes gràcies a tota la gent que va venir a participar, i en especial als companys de La Negreta i l’Ateneu L’Harmonia, per la seva ajuda i el seu recolzament.