3ª Trobada #GuinardóVolEspais

Dissabte, 31 d'octubre a les 11h
a la Plaça del Mercat del Guinardó

No només ho sabem al barri que #GuinardóVolEspais. A altres barris també ho saben gràcies a la difusió mediàtica de La Directa i de Districte 11.

Si a la passada trobada vam parlar de quines possibilitats tenien diferents espais del barri, aquest dissabte parlarem de com volem aquest espai, independentment d'on sigui.

Us esperem a totes i a tots, a les 11h a la Plaça del Mercat del Guinardó.

One comment

 1. COMUNICAT DAVANT L’INMINENT TALA D’ARBRES AL PARC DELS “TRES TURONS”.

  Des de fa aproximadament dos anys s’està duent a terme una transformació total de l’àrea del barri del Carmel coneguda popularment com els Bunkers, la qual afecta als carrers Lavernia, Maria Lavernia, Turó de la Rovira i Montserrat.

  L’esmentada reforma no té més intenció que la turistificació de la zona, dins del circuit urbà compost per l´Hospital de Sant Pau, el Parc Guell i les bateries anti-aèries de la Guerra Civil. El problema no és nou, si no que n’és ben conegut pels veïns del barri, ja que són més de 2000 visitants -i els corresponents vehícles- els que s’hi acosten cada cap de setmana.

  El presupost inicial ja ha sigut ampliat i són milions d´euros que ningú ha demanat que es gabanyin en formigó i adoquins, filsferros, baldosas…. i a la vegada estan retirant profesionals del CAP del carrer Murtra, on cada dimecres es realitzan concetracions veinals de protesta. Aquesta es la forma de fer nova política o més bé fer la mateixa inversió de sempre que arriban a les butxaques dels de sempre.

  Ahir mateix, es van assenyalar una vintena d´arbres per TALAR-LOS, sense que estigués previst en el projecte inicial, és a dir, una veritable MOSEGADA a la muntanya, PER TAL D’ENGRANDIR L´AMPLADA DE LA CARRETERA.
  Aquesta destrossa de la zona verda, és concretament a má dereta de les curves que van des del final del carrer Gran Vista al carrer Lavernia. TALAR MÉS DE 20 ARBRES que porten molts anys creixent, per engrandir la carretera i facilitar la circulació futura d’autorcars i vehicles que envairan ENCARA MÉS el nostre barri i destruiran, un xic més, la nostra seguretat i tranquilitat.

  Mercedes Vidal (ambientòloga) regidora de Barcelona en Comú, d´IC-VERdS, està al corrent d’aquest fet i per tant n’hauria de ser conscient de la destrucció ambiental que suposarà, així com de la nova partida económica que anirà a les butxaques d’empresas com Roig, la qual té el dubtòs honor de comptar amb diverses sentèncias per vulneració drets laborals contra els seus treballadors.

  Continuarem informant

  STOP TALA – STOP TALA – STOP TALA – STOP TALA – STOP TALA

  Veins del Carmel – Turó dela Rovira
  Barcelona
  11 de novembre del 2015

Comments are closed.