Assemblea Social Guinardó-Can Baró
Barcelona, Barri    
Recuperem els bucs d’assaig del Mas Guinardó

PER UNA GESTIÓ PÚBLICA DELS BUCS D’ASSAIG DEL MAS GUINARDÓ

Els bucs del Mas Guinardó no estan gestionats públicament

Els bucs del Mas Guinardó no estan gestionats públicament

Els sota signants volem denunciar la manca de locals d’assaig públics de lliure disposició pels grups i músics del barri.

La majoria de barris compten, al menys, amb un equipament municipal dotat de diversos locals equipats amb un set bàsic (amplificadors, bateria, micros, PA, etc.), de gestió pública amb professionals que n’estan a la seva cura, i que es poden llogar lliurament per hores a un preu no excessiu. Mentre tots els barris tenen un equipament d’aquest tipus, al Guinardó els músics es veuen obligats a utilitzar els bucs d’altres barris, com ara Boca Nord (Carmel), Espai Jove Garcilaso (Sagrera), La Sedeta (Eixample), Les Basses (Turó de la Peira) i un llarg etcète

Al Mas Guinardó existeixen tres bucs d’assaig habilitats. Malgrat formar part de l’quipament públic (des de la reforma de l’equipament, l’any 2011) no estan gestionats públicament ni són de lliure disposició per la gent del barri. Només són utilitzats per part d’una associació privada.

Pensem que l’actual situació afecta el deenvolupament i creixement de la vida artístico-musical al barri i trobem urgent mesures de foment i promoció.

Demanem:

  • La gestió pública dels bucs d’asssaig del Mas Guinardó de manera pública i transparent per part de la direcció del Casal (manteniment i promoció)
  • La disponibilitat immediata dels bucs per a l’ús de músics d’acord amb les seves necessitats amb els horaris habituals als altres bucs d’assaig públic. Fins les 23h, incloent caps de setmana
  • Provisió i disponibilitat d’espais per a actuacions per tal de fomentar l’escena artístico-musical al barri, oberta a tots els estils musicals.

Recollida de firmes – Recuperem els bucs d’assaig (versió .pdf)

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Barcelona, Barri i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *