agressió feixista

Agressió Feixista al Guinardó

Comunicat de l’Assemblea de Joves del Guinardó “La Rutlla” davant la darrera agressió feixista ocorreguda al nostre barri

Les darreres setmanes les veïnes del Guinardó hem pogut observar com en el nostre barri s’han realitzat pintades de caire feixista i racista. Nosaltres, que treballem per un barri sense discriminació, hem vist la necessitat de respondre davant d’aquests atacs. És per això que vam decidir iniciar una campanya que consistia, en primer lloc, tatxar les pintades racistes i fer-ne de noves, manifestant el nostre rebuig davant de la ideologia feixista.

agressió feixistaL’activitat es desenvolupava amb normalitat quan una parella de persones joves van començar a increpar a les nostres companyes, amb crits com “Maricones de mierda” o “Esa puta juventud”. Tot i així, les nostres companyes van decidir fugir de la confrontació. De sobte, però, l’home es va dirigir a un dels nostres companys i, amb el casc de moto a la mà, el va colpejar fortament, causant-li una fractura nasal, hematomes i contusions, tombant-lo així al terra.

El nostre company va ser atès a l’Hospital de Sant Pau. Els danys produïts l’obliguen a passar per un procediment quirúrgic.

Els agressors han estat identificats. Nosaltres entenem que aquestes agressions no poden quedar sense resposta, no poden quedar impunes. Avui ens ha succeït a nosaltres, però demà et pot succeir a tu. Aquesta realitat ens obliga, doncs, a organitzar-nos i respondre col·lectivament.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.