Assemblea Social Guinardó-Can Baró
Dimarts
20
Desembre
2016
18h00

Barcelona
Renda Garantida Ciutadana!

vinyeta_renda_garantidaSi avui dimarts, el Govern no inclou la Renda Garantida als pressupostos, estarà incomplint el mandat popular (121.191 signatures) i el del Parlament, que a l’octubre va aprovar per unanimitat una resolució per implantar-la el 2017.

Com que ells ja tenen garantida la seva renda de per vida, haurem d’anar a recordar-los-hi, que tenen cara d’anar una mica despistats. Avui a les 18h, anirem a buscar les companyes i companys que porten 3 dies de dejuni, i ens anirem al Parlament.

Volem rescatar a les persones!

Sense Renda Garantida, els pressupostos no són socials!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Barcelona i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *