Assemblea Social Guinardó-Can Baró
Dissabte
15
Octubre
2016
11h00

Barri  
Vermut Popular per la Transparència

cartell-castanyada-webAquest proper dissabte 15 d’octubre a les 11h, hem convocat una roda de premsa per explicar a veïnes i veïns del barri, i als mitjans, la campanya de transparència #GuinardóTransforma que hem engegat.

Farem pública tota la informació recavada per la Comissió de Transparència. I ho farem amb un vermut popular davant del Mas Guinardó, on repartirem també un butlletí especialment editat per a l’ocasió.

La campanya #GuinardóTransforma és fruit de la feina d’investigació duta a terme per companyes i companys de #GuinardóVolEspais i l’Associació de Veïns i Veïnes “Joan Maragall”, i fou explicada i aprovada a la darrera Assemblea General.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Barri i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *