Assemblea Social Guinardó-Can Baró
Dimecres
7
Setembre
2016
19h00

Barri  
Possibilisme Llibertari a Debat

2016_09_07 Cartell web_municipalisme llibertariLa confrontació dialèctica entre cultura llibertària i política institucional ha estat present al llarg de tot el segle passat fins a l’actualitat. El Possibilisme Llibertari va irrompre dins la CNT/FAI amb els “trentistes“, amb la presència d’anarquistes i llibertaris en òrgans de poder polític convencional.

Aquest debat torna a estar viu avui davant de propostes polítiques rupturistes (En Comú, Podem, CUP) que promulguen pràctiques llibertàries com l’autogestió, l’horitzontalitat i la presa de decisions de baix cap amunt, i les plantegen com eixos vertebradors d’una nova política de transformació.

Reprendrem aquest debat històric a la fresca, a la Plaça del Nen de la Rutlla el proper dimecres 7 de setembre a les 19h. I ho farem ben acompanyats d’Iñaki García, d’El Lokal (Associació Cultural El Raval), i de Shanti Pérez, del Col·lectiu Desenvolupament Humà.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Barri i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *